Πολιτική Επιστροφών/Ακυρώσεων

Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους:

σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του καταστήματός μας, σας παραδόθηκαν προϊόντα με πεπερασμένη ημερομηνία λήξεως  ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο info@pediaditakis.com ή στο 2810 283088.


Επιστροφές σε τρόφιμα ή προϊόντα χύμα, σε περιπτώσεις στις οποίες δεν έχει γίνει κάποιο λάθος από την επιχείρηση, δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής και ασφάλειας.Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας γίνεται μόνο στις εξής περιπτώσεις :


- Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας αφαιρώντας τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας.

- Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να καλέσετε το 2810 283088 (από 8:30 έως 14:30) ή με e-mail στο info@pediaditakis.com.* Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία και έχει αποσταλεί, δεν μπορεί να ακυρωθεί.Φθορές προϊόντων

Προτείνεται στους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος όταν παραλαμβάνουν προϊόντα, των οποίων η συσκευασία έχει υποστεί φθορά, ράγισμα ή ολική καταστροφή, τότε θα πρέπει να απευθυνθούν άμεσα στο κατάστημα (info@pediaditakis.com ή στο 2810 283088).