Παράδοση Προϊόντων

Τρόποι αποστολής (Μεταφορική ACS)

Για όλες τις παραγγελίες, τα μεταφορικά έξοδα διαμορφώνονται ως εξής:

  • Για εντός πόλης Ηρακλείου, το κόστος είναι 2,50€ μέχρι 3 κιλά, κατόπιν 0,90€ για κάθε επιπλέον κιλό.

  • Για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα (ηπειρωτική και νησιωτική) το κόστος είναι 3.50 € μέχρι 3 κιλά, και κατόπιν 1,20 € για κάθε επιπλέον κιλό.

Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής ανήκει στις δυσπρόσιτες – απομακρυσμένες περιοχές της ACS, ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση από τη μεταφορική εταιρεία  (6 € μέχρι 3 κιλά και κατόπιν 1,20 € για κάθε επιπλέον κιλό.) Σε περίπτωση που διαμένετε σε δυσπρόσιτη περιοχή, παρακαλώ καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας, παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας. 


Για όλες τις παραγγελίες υπάρχει επιλογή αντικαταβολής με έξτρα χρέωση 2€.


Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα χωρίς κόστος αποστολής:

Εάν ο  πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του, επιλέξει παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα στην οδό 1866, αριθμό 46, δεν επιβαρύνεται με κόστος αποστολής. Εφόσον ο πελάτης δεν παραλάβει τα προϊόντα, το κατάστημα δικαιούται να ακυρώσει την παραγγελία ή να υπαναχωρήσει από την πώληση και ουδεμία ευθύνη έχει εκ της αιτίας αυτής.

Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο πελάτης οφείλει να επιδείξει  την επιβεβαίωση της παραγγελίας (αριθμός παραγγελίας). Η παράδοση μπορεί να γίνει και σε τρίτο πρόσωπο, με τον αριθμό παραγγελίας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ο πελάτης ή ο εξουσιοδοτημένος τρίτος κατά την παραλαβή, οφείλει να ελέγχει τα προϊόντα που παραλαμβάνει.

Αποστολή στον τόπο που επιλέγει ο Πελάτης: Εάν ο  Πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του, επιλέξει  την αποστολή των προϊόντων σε τόπο της επιλογής του, τα προϊόντα παραδίδονται σε συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία (courier) και ο Πελάτης θα λάβει ηλεκτρονική ενημέρωση ότι το προϊόν είναι έτοιμο για αποστολή. Ο  Πελάτης θα ενημερωθεί από τη μεταφορική εταιρεία για τον χρόνο παράδοσης. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον Πελάτη και υπολογίζονται βάσει της παραγγελίας του κατά την υποβολή της, μέσω ειδικού συνδέσμου, εισάγοντας τον Νομό  και τον Τ.Κ. της περιοχής της επιλογής  του. Τυχόν λανθασμένη καταχώριση στοιχείων αποστολής από τον Πελάτη που έχει σαν αποτέλεσμα εσφαλμένο υπολογισμό των εξόδων αποστολής, δε βαρύνει την Εταιρεία, αλλά τον Πελάτη. Σε περίπτωση που ο Πελάτης επιλέξει πληρωμή με αντικαταβολή, δεν επιβαρύνεται με τα έξοδα αντικαταβολής.


Εφόσον ένα προϊόν εμφανίζεται «άμεσα διαθέσιμο» και μόνο, οι παραδόσεις θα γίνονται σε 1-2 εργάσιμες μέρες, για εντός πόλης Ηρακλείου, και σε 2-5 εργάσιμες μέρες, για περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας.